| מנה | קלוריות למנה | |
פירות יבשים | 1/2 כוס בננה מיובשת (20 גר') | 80 | |
| 2 משמשים מיובשים (20 גר') | 60 | עשירים בסידן, ברזל, סיבים תזונתיים וויטמין A ו C- מכילים תחמוצת גפריתית כחומר משמר צבע הבהיר. |
| 2 כפות צימוקים (15 גר') | 50 | מכילים סיבים וסוכר |
| 2 שזיפים קטנים מיובשים (25 גר) | 60 | עשירים בברזל, וויטמין A מסייעים לפעילות מערכת העיכול. |
| 1 תאנה יבשה = דבלים (20 גר') | 50 | עשירות,ברזל,מגנזיום וסיבים תזונתים. |
| 2 תמרים לחים (30 גר') | 60 | עשירים באשלגן ,ברזל,סידן וסיבים תזונתיים מומלץ לשמור במקרר ככל שרכים |
| 2 תמרים יבשים קטנים (20 גר') | 60 | עשירים באשלגן ,ברזל,סידן וסיבים תזונתיים. |
| ערמונים ללא קליפה (50 גר') | 100 | עשירים בפחמימות, דלים בשומן |
| 1 פרוסה אננס יבש (50 גר') | 50 | עשיר במיוחד בויטמינים A ו-C. |
| פפאיה יבשה (20 גר') | 60 | עשירה בבטא קרוטן ובאשלגן, אך יחד עם זאת היא מכילה הרבה מאוד סוכר. |
אגוזים | 4 אגוזי פקאן שלמים | 120 | מכילים סיבים תזונתיים,אשלגן ושומן חד בלתי רווי. |
| 10 אגוזי קשיו | 120 | מכילים שומן חד בלתי רווי וגם קצת חומצות שומן רווית |
| 4 אגוזי מלך | 140 | עשירים בחומצה פולית, כרום וסיבים תזונתיים. האגוזים היחידים שמכילים חומצת שומן מסוג אומגה 3 עשירים בסידן |
| 10 אגוזי לוז | 90 | עשירים באשלגן וסיבים תזונתיים. עשירים במיוחד ב ח. שומן מסוג חד בלתי רווי. |
| 8 שקדים | 70 | עשירים בסידן, אשלגן, חומצה פולית, מגנזיום, סיבים תזונתיים וחלבון. |
| 10 בוטנים | 80 | עשירים בחלבון, אשלגן, סיבים תזונתיים, מגנזיום וויטמינים מקבוצה B |
| 10 פיסטוקים | 50 | עשירים באשלגן חלבון וחומצה פולית. 50% מהשומן חד בלתי רווי |
| חתיכה מאגוז קוקוס (20 ג') | 72 | מכיל הרבה מאד השומן- רווי ! |
גרעינים | גרעיני חמניות- עם קליפה (15 גר')= חופן | 45 | מכיל שומן בלתי רווי |
| גרעיני דלעת – עם קליפה (15 גר') | 45 | מכיל שומן בלתי רווי |
| גרעיני אבטיח- (15 גר') | 45 | מכיל שומן בלתי רווי |